Gästlägenheter

På SIRA-skolan i Betlehem finns två gästlägenheter i markplan med sammanlagt 11 bäddar i en- och tvåbäddsrum. SIRA-vänner, studiegrupper, familjer, konfirmationsgrupper, körgrupper etc. kan hyra in sig här under terminerna för självhushåll. Det går bra att boka hel lägenhet eller enstaka rum eller bäddar.

De enkla lägenheterna har nyligen renoverats och är fräscha med full sängutrustning och köksutrustning för självhushåll. En fin trädgård omger skolan och lägenheterna.

SIRA-skolan i Betlehem ligger i Beit Jala, mycket nära en stor livsmedelsaffär och flera restauranger, med gångavstånd till Betlehems gamla stad och marknad samt Födelsekyrkan med mera och nära till hållplats för buss till Jerusalem. Bonus med att bo i SIRA-skolans gästlägenheter är att man kan boka in ett studiebesök på skolan för att på nära håll kunna ta del av dess fantastiska arbete med barn med inlärningssvårigheter och särskilda behov.

Pris

Pris per bädd: 100 shekel (ca 400 kr) per natt eller 500 shekel (ca 2 000 kr) per vecka). Shekel har valutakoden ILS om du vill söka aktuell växelkurs.

Information och bokning

Välkommen att ta kontakt med Lena Norell för mer information, lena_norell@telia.com

Bokning sker direkt hos SIRA-skolan i Betlehem, Mary Hawash, mary_hawash@hotmail.com
Tel. +970 56-888-8211

Bilder från en av gästlägenheterna:

”Känns som ett hem”

Läs ett omdöme från Bromma folkhögskola:

Vad härligt att komma till ett ställe som känns som ett hem.” Efter tre nätter på hotell och rundresa så landar vi de avslutande fyra nätterna av vår resa på SIRA-skolan i Betlehem. Det är en av diakonkandidaterna som yttrar den inledande repliken och vi andra håller med. 

Nära till en stor affär för självhushåll, flera mysiga restauranger, Betlehems myllrande centrum med Födelsekyrkan och så förstås nära till busshållplatsen till Jerusalem! Bonus med gästlägenheterna är att få se SIRA-skolans fantastiska arbete med barn med särskilda behov på nära håll. 

Tack! Vi kommer tillbaka!