Stöd SIRA:s verksamhet

Alla bidrag är viktiga för att SIRA-skolorna ska kunna fortsätta att stötta så många barn som möjligt. Din insats gör skillnad! 

Foto: Nils-Olof Tägt

Bli månadsgivare till vårt givarkonto

Du kan stödja SIRA genom regelbunden överföring från eget bankkonto till SIRA:s särskilda givarkonto. En sådan stående överföring kan du själv lägga upp i internetbank eller så ber du ditt bankkontor ordna det. Beloppet kan ändras när du själv begär det och likaså kan överföringen pausas eller stoppas. I meddelanderutan skriver du ditt namn. (Vi kan inte erbjuda autogiro eftersom det kräver en administrativ uppföljning som stiftelsen inte har resurser till – allt arbete i Sverige utförs ideellt.)

Mejla ekonomi@sira.se för att få uppgift om givarkontot för att lägga upp en regelbunden överföring.

Ge bort ett gåvobevis

Sätt in en gåva via plusgiro, bankgiro eller Swish enligt instruktionerna till höger (längst ned på sidan om du läser på mobil). Du kan sedan ladda ned ett gåvobevis till dator, fylla i din hälsning i det tomma fältet och skicka det digitalt eller utskrivet med post. Givetvis kan du också skriva ut gåvobeviset som det är och skriva in en hälsning för hand.

Obs! Om det blir problem vid utskrift av din text så kan du ladda ned filen till dator, öppna den med Acrobat Reader (eller liknande program) och skriva in texten.