Stöd SIRA-skolorna

Alla bidrag är viktiga för att SIRA-skolorna ska kunna fortsätta att stötta så många barn som möjligt. Din insats gör skillnad! Varje gåva ger barn nya möjligheter i livet och bidrar genom utbildning till ett långsiktigt arbete för fred.

Foto: Nils-Olof Tägt

Använd swish eller giro

Sätt in din gåva på något av SIRA:s 90-konton:
Swish 90 00 779
Plusgiro 90 00 77-9
Bankgiro 900-0779

Bli månadsgivare genom banköverföring

Du kan stödja SIRA genom regelbunden överföring från eget bankkonto till SIRA:s särskilda givarkonto. En sådan stående överföring kan du själv lägga upp i internetbank eller så ber du ditt bankkontor ordna det. Beloppet kan ändras när du själv begär det och likaså kan överföringen pausas eller stoppas. I meddelanderutan skriver du ditt namn. (Vi kan inte erbjuda autogiro eftersom det kräver en administrativ uppföljning som stiftelsen inte har resurser till – allt arbete i Sverige utförs ideellt.)

Mejla ekonomi@sira.se för att få uppgift om givarkontot för att lägga upp en regelbunden överföring.

Ge en present som hjälper

Genom att handla i vår gåvoshop kan du ge en gåva i dubbel bemärkelse, både till SIRA och till en vän, släkting eller arbetskamrat – eller till dig själv! Alla produkter är gjorda av hantverkare i och kring Betlehem. 

Ge bort ett gåvobevis

Sätt in en gåva via plusgiro, bankgiro eller swish. Du kan sedan ladda ned ett gåvobevis till dator, fylla i din hälsning i det tomma fältet och skicka det digitalt eller utskrivet med post. Givetvis kan du också skriva ut gåvobeviset som det är och skriva in en hälsning för hand.

Obs! Om det blir problem vid utskrift av din text så kan du ladda ned filen till dator, öppna den med Acrobat Reader (eller liknande program) och skriva in texten.